Item


El Museu dels volcans: rehabilitació de la Plaça de Braus d’Olot

El projecte del Museu dels Volcans i el Parc dels Volcans pretén ser la peça clau que exerceixi d’unió entre el perímetre urbà d’Olot, el Volcà del Montsacopa i el Parc Natural amb el bell mig centre de la ciutat. Recupera la secció topogràfica primitiva, es a dir, l’anterior a l’acon-dicionament de l’urbanisme pel pas dels carrers i la circul•lació de vehicles, d’aquesta manera, aporta a l’àmbit la concepció de la pro-longació del Montsacopa cap a l’interior de l’urbanisme i, mitjançant la pavimentació i la mateixa topografia, deixa apreciar la fusió de les dues colades de lava provinents del Puig del Roser i de Sant Francesc. L’arena central de l’edifici passa de ser una extensió plana i circular de tortura animal introvertida, a una prolongació topogràfica d’unió de dues realitats físiques diferents però complementàries, un lloc dinà¬mic, de pas o estàtic de visitant, de públic i d’exposició. El cel i el buit generat per un perímetre tancat, s’apodera de l’espai i recull les inclemències i el contacte de l’exterior a partir d’un gran òcul

Manager: Sibils Ensesa, Àlex
Other contributions: Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior
Author: Colom Ibañez, Albert
Abstract: El projecte del Museu dels Volcans i el Parc dels Volcans pretén ser la peça clau que exerceixi d’unió entre el perímetre urbà d’Olot, el Volcà del Montsacopa i el Parc Natural amb el bell mig centre de la ciutat. Recupera la secció topogràfica primitiva, es a dir, l’anterior a l’acon-dicionament de l’urbanisme pel pas dels carrers i la circul•lació de vehicles, d’aquesta manera, aporta a l’àmbit la concepció de la pro-longació del Montsacopa cap a l’interior de l’urbanisme i, mitjançant la pavimentació i la mateixa topografia, deixa apreciar la fusió de les dues colades de lava provinents del Puig del Roser i de Sant Francesc. L’arena central de l’edifici passa de ser una extensió plana i circular de tortura animal introvertida, a una prolongació topogràfica d’unió de dues realitats físiques diferents però complementàries, un lloc dinà¬mic, de pas o estàtic de visitant, de públic i d’exposició. El cel i el buit generat per un perímetre tancat, s’apodera de l’espai i recull les inclemències i el contacte de l’exterior a partir d’un gran òcul
Document access: http://hdl.handle.net/2072/301108
Language: cat
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
Rights URI: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Subject: Museus -- Catalunya -- Olot -- Projectes
Rehabilitació urbana -- Catalunya -- Olot
Places de toros -- Catalunya -- Olot -- Projectes
Edificis -- Remodelació
Museu dels Volcans
Museums -- Catalonia – Olot -- Designs and plans
Urban renewal -- Catalonia -- Olot
Buildings -- Repair and reconstruction
Bull rings -- Catalonia – Olot -- Designs and plans
Title: El Museu dels volcans: rehabilitació de la Plaça de Braus d’Olot
Type: info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Repository: Recercat

Subjects

Authors


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0